Uw DAF in goede handen
Over
Graag stel ik mezelf hierbij aan u voor:

Mijn naam is Fred Oosterlaan, velen kennen mij via de DAF Club Nederland of via mijn Dafteam Lange Vaart.

Al ruim 25 jaar restaureer ik Daf en Volvo oldtimers. De liefde voor de DAF is ontstaan toen ik  een jongetje van een jaar of 6 was en op zondag regelmatig meegenomen werd door kennissen voor een ontspannen ritje. Daar heb ik mooie herinneringen aan en toen ik begin 20 was en tijdens een ziekenhuisopname naar buiten keek en daar een Daf zag staan, besloot ik er één voor mezelf te willen.

Als automonteur kon ik vrijwel alles zelf restaureren en onderhouden en als snel werd het werken aan de auto's mijn hobby. Een hobby die wat uit de hand gelopen is, want op een gegeven ogenblik wil je van ieder type een exemplaar in de collectie hebben. Graag wil ik alles in originele staat houden of terugbrengen.

Ben erg precies in mijn werk, wat voortkomt uit mijn passie voor het restaureren en onderhouden van de Daf. Het is cultureel erfgoed waar we zuinig op moeten zijn.

Iedere woensdagavond heb ik met een vaste ploeg trouwe hobbyisten sleutelavond, waarbij we aan verschillende projecten werken. Ook het volledig naar eigen  ontwerp en inzicht (om)bouwen van Dafjes is erg leuk om te doen, zie de foto's elders op deze site.
Welkom
diensten
Over
foto
Video
Contactformulier
Contactgegevens